'Liverpool-legende kan loopbaan voortzetten bij voormalig werkgever van Henry'
Middenvelder kan nieuw contract tekenen bij huidige werkgever

'Liverpool-legende kan loopbaan voortzetten bij voormalig werkgever van Henry'

14-12-2014 11:13

Steven Gerrard is bij Liverpool niet altijd meer zeker van een basisplaats waardoor geruchten ober een mogelijk vertrek steeds heviger worden. New York Red Bulls hoopt de middenvelder te kunnen verleiden om zijn loopbaan voort te zetten in de Verenigde Staten, meldt The Sunday Telegraph.

New York Red Bulls, de club waar Thierry Henry recent afscheid nam, heeft Gerrard laten plaatsen op de zogenoemde discovery list. Dit wil zeggen dat ze voor de Amerikaanse competitie de eerste keuze hebben om de desbetreffende speler al dan niet een aanbieding te doen. New York City FC zou ook belangstelling hebben voor de routinier, maar deze club moet dus eerst wachten wat de volgende stappen zullen zijn van de Red Bulls.

New York Red Bulls hoopt te kunnen profiteren van de aanwezigheid van technisch directeur Gerard Houllier. Laatstgenoemde werkte bij Liverpool als eerder samen met Gerrard. De middenvelder kreeg recent een aanbieding van zijn huidige werkgever om zijn contract met twee jaar te verlengen. Het is echter niet duidelijk of hij in wenst te gaan op het aanbod.