Of ik ooit weer naar Nederland wil? Laat me maar gewoon voetballen
Middenvelder heeft het ontzettend naar zijn zin

"Of ik ooit weer naar Nederland wil? Laat me maar gewoon voetballen"

22-12-2014 23:17
2

Ruud Vormer verruilde Feyenoord afgelopen zomer voor Club Brugge. Aanvankelijk beleefde de Nederlandse middenvelder een moeilijke periode in België, maar de laatste weken is hij op dreef.

Na de 4-1 overwinning op Racing Genk voelt Vormer zich uitstekend. "Zoveel toeschouwers in het stadion: dat doet me toch iets", liet de oud-Feyenoorder weten in Extra Time. "Het stadion zat helemaal vol en ik stond voor de spionkop. Het is top om dat te doen. Je ziet en voelt ook dat het leeft in Brugge. We zijn er allemaal voor één doel en dat is het hoogst haalbare."

"Of Club kampioen wordt? Ja. Dat zou ook fantastisch zijn. En dan spring ik zeker in de Brugse reien. Het maakt niet uit wat er allemaal in dat water zit. Maar als we kampioen spelen, zullen nog wel meer spelers dat doen", grapte Vormer. "Het is genieten om voor Club te spelen, zeker nu het zo goed gaat. Club heeft ongeveer dezelfde mentaliteit als Feyenoord, maar mijn rol is hier anders."

"In Nederland moest ik meer controleren. Nu wil de trainer dat ik naar voren ga en dat vind ik heerlijk. Dat ligt me ook. En het heeft zoveel met vertrouwen te maken. Je staat iedere week op het veld, je wint en dan gaat het goed. Of ik ooit weer naar Nederland wil? Laat me maar gewoon voetballen. Ik ben hier hartstikke tevreden", besloot de middenvelder.