Voormalig 'Feyenoord-beul' transfertarget van veel clubs: Ik wil meer

Voormalig 'Feyenoord-beul' transfertarget van veel clubs: "Ik wil meer"

Gepubliceerd: vrijdag 26 december 2014 om 11:42vr 26-12-2014 om 11:42

In de Europa League zorgde Andrej Kramaric voor één van de weinige dieptepunten van Feyenoord in de eerste seizoenshelft. De spits van HNK Rijeka maakte indruk tegen de Rotterdammers, dat deed hij daarnaast nog vaker. Er is veel belangstelling voor de spits, die zelf weet dat hij nog beter kan worden.

"Ik ben in een fantastische vorm, ik scoor bijna in iedere wedstrijd", zegt Kramaric op het digitale thuis van de UEFA. De spits weet echter dat het vanaf nu niet alleen goed kan blijven gaan. "Er zullen slechte tijden komen, periodes waarin ik niet zo veel zal scoren."

Kramaric is een speler die veelvuldig voorbij komt in het geruchtencircuit, de afgelopen weken werd hij onder meer in verband gebracht met Bayer Leverkusen, Tottenham Hotspur en Chelsea. Alle belangstelling zorgt niet voor verbazing bij de spits. "Dit is geen droomscenario, omdat ik altijd in mezelf geloofd heb. Ik heb altijd gedacht dat ik de vorm kon bereiken die ik momenteel heb. Ik ben blij dat ik dit allemaal bereikt heb, maar het is nog niet het hoogtepunt voor mij. Ik wil meer. Ik ben hard aan het werk en geloof dat ik nog beter kan worden."

De 23-jarige international scoorde dit seizoen in de Kroatische competitie 21 keer in achttien wedstrijden. In twaalf Europese duels kwam hij zeven keer tot scoren. Zijn scoringsdrang zorgt voor veel interesse voor de voormalig speler van Dinamo Zagreb.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws