'Hammer' bekritiseert Arsenal-beslissing: Fàbregas is beter dan ooit
Afrikaan begrijpt weinig van besluit om Spanjaard te laten lopen

'Hammer' bekritiseert Arsenal-beslissing: "Fàbregas is beter dan ooit"

28-12-2014 15:25

Alexandre Song is door FC Barcelona op huurbasis ondergebracht bij West Ham United. Op Upton Park maakt de middenvelder een goede indruk, maar het liefst had hij zondag het tenue van opponent Arsenal gedragen.

Song (27) speelde tot 2012 in dienst van de 'Gunners' en een terugkeer genoot zijn voorkeur. "Arsenal is mijn familie, ik ga weer mensen ontmoeten die ik goed ken", aldus de Kameroener in gesprek met de Franse krant L'Equipe. "Ik was graag teruggekeerd, maar ze wilden me niet. Dat is het leven. Nee, ik ben niet boos op Arsenal."

Wedden

Meer odds

De middenvelder koos twee jaar geleden bewust voor een vertrek naar Barça. "Ik bleef langdurig bij Arsenal voetballen, maar won steeds niets. Ieder jaar verloren we onze beste spelers: Cesc Fàbregas, Robin van Persie, Samir Nasri... Als de club iedereen had behouden, waren we kampioen geworden."

"Cesc wilde graag terug naar Arsenal, maar ze wilden de terugkoopclausule niet activeren. Dat verbaasde me. Kijk eens naar zijn spel bij Chelsea. Hij is beter dan ooit", aldus Song.