Van den Brom slaat alarm bij AZ: We hebben niets geleerd, een harde conclusie
"Ik dacht aan een incident, maar dat is het dus niet"

Van den Brom slaat alarm bij AZ: "We hebben niets geleerd, een harde conclusie"

09-01-2015 21:35
1

AZ bewees zichzelf vrijdagavond een slechte dienst door op trainingskamp met 0-3 te verliezen van Lierse SK, de hekkensluiter van de België. John van den Brom is boos.

"We hebben niets geleerd, dat is een harde conclusie", verzuchtte de trainer tegenover AZ TV. De Alkmaarders keken in de laatste competitiewedstrijd van 2014, tegen FC Utrecht, bij rust ook al tegen een achterstand van drie goals aan. "Ik dacht toen aan een incident, maar dat is het dus niet."

"We hebben een mooie trainingsweek achter de rug, maar we sluiten het op een heel vervelende manier af. Ik hoopte dat het beter zou gaan na die zeperd tegen Utrecht. Dat is niet zo. En dat is vervelend. Het is een grote teleurstelling en een pijnlijke conclusie dat we weer niet thuis geven."

Van den Brom is er niet gerust op, met de competitiehervatting tegen FC Dordrecht in aantocht. "Daar maak ik me zeker zorgen om. Het is te makkelijk om te zeggen: het is maar een oefenwedstrijd. We verliezen en ook de manier waarop baart me zorgen."