Liverpool lonkt naar Premier League-revelatie: 'Daar heb ik geen controle over'
Clubtopscorer in beeld bij meerdere topclubs

Liverpool lonkt naar Premier League-revelatie: 'Daar heb ik geen controle over'

11-01-2015 10:12

Saido Berahino was zaterdag wederom van grote waarde voor zijn werkgever West Bromwich Albion, hij tekende voor de beslissende treffer tegen Hull City (1-0). De in een uitstekende vorm verkerende aanvaller staat nadrukkelijk in de belangstelling van Liverpool. Zijn huidige werkgever hoopt hem te kunnen behouden, maar zal zaken doen indien een club een belachelijk grote som geld over wil maken voor het grote talent.

"Je kunt nooit zeggen dat het niet zal gebeuren. Als er iemand komt met een belachelijk aanbod dan zou je stom zijn om nee te zeggen. Ik zou het echter fantastisch vinden als hij zou blijven", aldus manager Tony Pulis na de wedstrijd tegen Hull City tegenover de Engelse journalisten.

Berahino (21) die dit seizoen in alle competities goed was voor dertien doelpunten in 24 wedstrijden maakt zich vooralsnog niet druk om de geruchtenstroom. Liverpool zou volgens berichten een kleine 25 miljoen euro over hebben voor zijn diensten. "Ik speel wedstrijden dus mag ik momenteel niet klagen. Ik begin ook weer mijn doelpunten te maken en daar wil ik van genieten zo lang het allemaal zal duren. Natuurlijk heb ik grote ambities, maar op dit moment speel ik voor West Bromwich Albion en geniet ik van het voetballen daar. Er zijn altijd geruchten, maar daar heb ik geen enkele controle over. Ik heb alleen de controle over wat ik op het veld laat zien."