NAC-spits lijkt te verkassen naar Serie A: Ons is hierover niets bekend
Degradatiekandidaat in wachtkamer

NAC-spits lijkt te verkassen naar Serie A: "Ons is hierover niets bekend"

20-01-2015 18:09
3

NAC Breda moet er ernstig rekening mee houden dat het na de transferdeadline geen beroep meer kan doen op Chelsea-huurling Stipe Perica. De aanvaller zou volgens geruchten verkassen naar Udinese, maar de Brabantse club weet vooralsnog niets van de vermeende overgang.

"Ons is hierover niets bekend. Ik heb het gerucht ook gehoord, maar wij weten officieel van niets. Voorlopig is Stipe hier. Ik heb hem maandag nog zien spelen en scoren met Jong NAC. Laten we niet op zaken vooruit lopen en eerst maar eens zien of de verhalen allemaal wel kloppen", aldus technisch directeur Graeme Rutjes tegenover FOX Sports.

De spits zelf wenste geen tekst en uitleg te geven tegenover BN De Stem. '"Ik wil alleen dat NAC wint van Willem II. Over mijn eigen situatie wil ik niks zeggen", aldus Perica.

Een vertrek van Perica zou een streep door de rekening zijn van NAC Breda dat momenteel niet in staat is om een vervanger aan te trekken. "Tenzij die niets kost. Ons in de winterstop bij elkaar verzamelde budget is zo goed als op. We kunnen alleen transfervrije jongens halen en dan moeten we ook in staat zijn om salaris te kunnen betalen", aldus Rutjes.