Braziliaanse spits gelinkt aan Ajax en PSV: Nederland de bestemming van Douglas
Foto: Meutimao.com.br

Braziliaanse spits gelinkt aan Ajax en PSV: "Nederland de bestemming van Douglas"

Gepubliceerd: woensdag 21 januari 2015 om 17:25wo 21-01-2015 om 17:25

De Braziliaan Douglas Coutinho is op weg naar Nederland. Althans, als we Renato Duprat mogen geloven. De vertegenwoordiger van de Doyen Group - eigenaar van de transferrechten van de voetballer - claimt in de Braziliaanse media dat nog deze week een beslissing valt over de toekomst van de twintigjarige aanvaller.

Volgens media in het land is Douglas in beeld bij zowel PSV als Ajax. Die twee clubs strijden tot op het laatste moment om de handtekening van de voetballer van Atlético Paranaense. "Ik kan op dit moment geen details prijsgeven, maar Nederland is de bestemming van Douglas", laat Duprat weten. "Vrijdag moet duidelijk worden om welke club het gaat."

Douglas zou de Braziliaanse club naar verluidt een bedrag van zo'n 4,5 miljoen euro moeten opleveren. Het is stevig de vraag of Ajax en PSV in staat en bereid zijn om dit bedrag op te hoesten voor de international van Jong Brazilië. Douglas kan een wel keurige staat van dienst weerleggen. Afgelopen seizoen scoorde hij in 28 competitieduels 7 keer, een jaar eerder vond hij 11 keer het net.

In de strijd om de handtekening van Douglas troeven de Nederlandse clubs concurrentie van naam af, klinkt het in Brazilië. Ook FC Porto, Manchester United en Atlético Madrid hebben de naam van Douglas hoog op hun lijstjes staan. In de Nederlandse media werd de interesse van de twee topclubs (nog) niet gemeld, wel werd Douglas Coutinho eerder in de Portugese media aan Ajax gelinkt.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws