'Niet Italië, maar Amerika wordt de volgende bestemming van globetrotter Eto'o'

  'Niet Italië, maar Amerika wordt de volgende bestemming van globetrotter Eto'o'

  Gepubliceerd: donderdag 22 januari 2015 om 14:11do 22-01-2015 om 14:11

  In de strijd om de handtekening van Samuel Eto'o heeft Sampdoria er een serieuze concurrent bij gekregen. De Kameroense spits staat naar verluidt in de belangstelling van New York Cosmos, dat uitkomt in de Amerikaanse Major League Soccer.

  Sampdoria leek lange tijd op het vinkentouw te zitten voor Eto'o, nadat technisch directeur Carlo Osti woensdag meldde dat een akkoord met de Kameroense spits nabij is. Sky Sports meldt echter dat ook New York Cosmos haar interesse inmiddels kenbaar heeft gemaakt bij Everton, de huidige club van Eto'o.

  De spits is pas een half jaar actief voor de club uit Liverpool, maar onder trainer Roberto Martinez moet Eto'o het voornamelijk doen met invalbeurten. De Afrikaan reisde deze maand niet mee met Everton naar Qatar, waar de club een trainingskamp belegde. Bij Sampdoria kan Eto'o een contract voor 2,5 jaar tekenen. Eerder speelde de aanvaller in Italië al voor Internazionale, met wie hij onder meer de Champions League won.

  Plaats een reactie

  lissabon +6286
  donderdag 22 januari 2015 om 14:17
  De titel van deze topic komt helemaal nergens terug in het stukje!!!
  Vind ik leuk
  donderdag 22 januari 2015 om 14:38
  NY Cosmos komt niet uit in de Major league Soccer, maar in de NASL. De NASL is het "tweede" niveau, waar geen vooruitzicht op promotie naar de MLS mogelijk is. By NY Cosmos staat ook Marcos Senna (wie kent hem nog?) onder contract. Recentelijk hebben ze ook Raul uit zijn pensioen weten te halen. Met Eto'o er bij kan dat best een leuk elftal worden.
  Vind ik leuk
  Sjakie +1936
  donderdag 22 januari 2015 om 17:55
  Kamphuusje

  Waarom kun je vanuit de NASL niet promoveren dan ??
  Vind ik leuk
  galderma +226
  donderdag 22 januari 2015 om 14:48
  Wat een geweldige carriere heeft hij gehad, die Eto'o! 3x Champions League winnaar! Zou mooi zijn als hij nog even in Amerika te bewonderen is.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws