Toekomst Ajacied onzeker: We zijn nog niet zo ver met de onderhandelingen
Ajacied vindt zichzelf absoluut niet blessuregevoelig

Toekomst Ajacied onzeker: "We zijn nog niet zo ver met de onderhandelingen"

22-01-2015 14:22
8

Ajax kan bijna weer beschikken over Nicolai Boilesen, die hersteld is van een knieblessure. De verdediger ziet het kwetsuur los van andere blessures, die hem in het verleden regelmatig teisterden.

Boilesen kampte in het verleden regelmatig met hamstringklachten, waardoor hij regelmatig lange tijd aan de kant stond. Toch vindt de verdediger zichzelf absoluut niet blessuregevoelig. "Ik weet dat veel mensen denken: is hij nu weer geblesseerd? Maar voor deze knieblessure was ik gewoon een jaar lang fit", citeert Ajax Showtime de speler in gesprek met BT. "Van mijn hamstrings heb ik geen last meer, dus verwacht ik snel mijn niveau weer op te pakken."

De Ajax-fans zien de Deen dan ook snel weer terug binnen de lijnen. "Voetbal brengt altijd risico's met zich mee, ik ben niet vervloekt hoor", aldus Boilesen, die in Amsterdam nog een contract tot medio 2016 heeft. De verdediger weet niet of hij ook daarna nog in het shirt van Ajax te bewonderen zal zijn. "We zijn nog niet zo ver met de onderhandelingen."

"Ik heb het prima naar mijn zin in Amsterdam en ik heb hier veel kans op speeltijd, maar het is ook niet verkeerd om over andere dingen na te denken. Het is niet zo dat ik dagelijks met mijn hoofd breek over dergelijke dingen, maar met de contractregeling bij Ajax is het wel belangrijk dat ik over dingen nadenk, voordat ik iets besluit."