Immers 'baalt' van doelpunt en zege: Af en toe proef je de waardering niet echt
"ADO zit in de hoek waar de klappen vallen nu"

Immers 'baalt' van doelpunt en zege: "Af en toe proef je de waardering niet echt"

01-02-2015 15:59
2

Lex Immers deed 'zijn' ADO Den Haag zondag de das om door de 1-0 te maken. Feyenoord won uiteindelijk met 2-1, maar de goal van Immers brak de ban. Liever had de aanvallende middenvelder van de Rotterdammers niet gescoord, zo zegt hij.

"Aan de ene kant is het lekker dat je drie punten pakt. Aan de andere kant: tegen je oude club, dat is toch wat anders. Ik heb liever dat andere jongens scoren tegen Den Haag. Maar het was vandaag wel noodzakelijk, zoals je gezien hebt", vertelde Immers tegenover FOX Sports.

Voor de Hagenaar was het dus een lastig duel tegen zijn oude club. Hij had het te doen met ADO, dat vooral in de beginfase niet best speelde. "ADO zit in de hoek waar de klappen vallen nu", weet Immers. "Ze verloren vorige week ook al bij Go Ahead door een andere Hagenees, Wesley Verhoek. Typerend voor ADO."

Het ging niet alleen over de relatie Immers-ADO. De harde werker ontving complimenten en is volgens analytici 'onzichtbaar goed'. "Dat is al drie jaar zo, volgens mij", grapte Immers. "Ik heb het vaker gehoord, dat ik een pion ben die onzichtbaar en tegelijkertijd belangrijk is voor het elftal. Dat voel ik ook absoluut zo. Af en toe proef je de waardering niet echt. Maar van mensen waarvan ik het nodig heb, voel ik het wel."