Trillende onderlip na zege op Ajax: Dit is mijn moment, ik kan wel janken

Trillende onderlip na zege op Ajax: "Dit is mijn moment, ik kan wel janken"

Gepubliceerd: zondag 1 februari 2015 om 22:57zo 01-02-2015 om 22:57

Uros Djurdjevic is van de hel in de hemel beland bij Vitesse. Maandenlang werd hij over het hoofd gezien, maar zondag in de competitieduel tegen Ajax bewees hij wel degelijk wat te kunnen.

De spits nam bij zijn winnende goal de bal fraai aan, tikte de bal over Niklas Moisander heen en rondde snoeihard af. "Dit is mijn moment. Mijn vader zat op de tribune, mijn familie zit thuis voor de televisie. Ik kan wel janken. Ik ga mijn vader zo opzoeken, ik wil hem laten delen in mijn vreugde", vertelde Djurdjevic met een trillende onderlip aan de Gelderlander.

Djurdjevic viel tien minuten voor tijd in voor de moegestreden Bertrand Traoré. Na een paar minuten was het raak. "Eigenlijk weet ik niet precies wat ik deed. Echt niet. Ik ben het moment kwijt, moet het zo terugzien op televisie. Spelers van Ajax beweerden dat ik hands maakte, maar zo herinner ik het mij niet." Na het zien van de beelden gaf hij al wel toe een 'handje' te hebben geholpen.

Vitesse weekte Djurdjevic precies een jaar geleden los bij het Servische FK Rad. De treffer tegen Ajax was eigenlijk pas zijn eerste hoogtepunt bij zijn nieuwe club. "Ik heb een jaar moeten wachten op mijn eerste doelpunt. Ik ben zo blij."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws