Geen twijfel bij Heracles-goalie na late gelijkmaker: Bal honderd procent achter
Telgenkamp heeft slecht gevoel bij treffer van Chery

Geen twijfel bij Heracles-goalie na late gelijkmaker: "Bal honderd procent achter"

05-02-2015 20:54

Heracles Almelo leek donderdagavond op weg naar een overwinning op FC Groningen, maar incasseerde in de 88ste een discutabele gelijkmaker (2-2). De bal passeerde de achterlijn op het moment dat Mimoun Mahi de bal naar de doeltreffende Tjaronn Chery passte. Dennis Telgenkamp baalt ontzettend.

"Naar mijn idee was de bal achter", zei Telgenkamp kort na afloop tegenover de camera van de NOS. "De scheidsrechter gaf aan dat hij het niet goed gezien had, zo hoorde ik hier net in de gang. Daar koop je niets voor. Daarna dekten we ook niet goed voor de goal en daarbij moeten we naar onszelf kijken."

De Heracles-doelman zei dat er 'absoluut geen twijfel was'. "Die bal was honderd procent achter. Dat is een heel zuur gevoel, alsof je verliest. We hebben hard geknokt, op zich wel aardig gespeeld en we maken een mooie 2-1", constateerde hij. Heracles probeerde de arbitrage alsnog te overtuigen, maar de begrijpelijke emotie leverde niets op.

"In het heetst van de strijd flap je er misschien wel eens wat uit, maar er is niets ernstigs gezegd", aldus Telgenkamp. "Het is gewoon balen. Die scheids doet ook zijn best, maar het is extra zuur voor ons. Ik denk dat we wel een zege verdienden, al is 2-2 ook wel een goede uitslag."