'Vidic pakt scheenbeschermers te traag en vertrekt met ruzie naar Van Gaal'

'Vidic pakt scheenbeschermers te traag en vertrekt met ruzie naar Van Gaal'

Gepubliceerd: zaterdag 21 februari 2015 om 12:50za 21-02-2015 om 12:50

De toekomst van Nemanja Vidic bij Internazionale hangt aan een zijden draadje. De verdediger heeft ruzie met Roberto Mancini en zou in de zomer zomaar eens terug kunnen keren naar Manchester United.

Vidic en Mancini zouden elkaar na de Europa League-wedstrijd tegen Celtic (3-3) in de haren zijn gevlogen. De trainer van Inter vond dat de Serviër in de aanloop naar zijn invalbeurt veel te lang deed over het aantrekken van zijn scheenbeschermers. Mancini kreeg daardoor de indruk dat Vidic er geen zin in had, waarna hij een andere speler inbracht.

Dat is in het verkeerde keelgat geschoten van Vidic. De 33-jarige routinier voelt zich aangetast in zijn trots en ziet het volgens Italiaanse media niet meer zitten om voor Mancini te spelen. Een vertrek in de zomer lijkt een reële optie.

Vidic verruilde vorig jaar Manchester United voor Internazionale, maar zijn verblijf in Italië staat bol van de incidenten. De laatste weken is hij bovendien zijn basisplek kwijtgeraakt. Louis van Gaal zou op de achtergrond werken aan een transfervrije terugkeer van Vidic op Old Trafford. Daar was Vidic negen jaar lang een publiekslieveling.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws