United-huurling komt tot bloei: Van Gaal had geen trek om me te léren kennen
"Ik ben blij dat het zo goed gaat"

United-huurling komt tot bloei: "Van Gaal had geen trek om me te léren kennen"

26-02-2015 10:52
5

Luis Nani kon het de laatste jaren niet bolwerken bij Manchester United, maar in dienst van Sporting Portugal komt de Portugees volledig tot bloei. Het is de vraag of hij na afloop van zijn huurperiode terugkeert op Old Trafford.

Louis van Gaal stelde bij de start van het seizoen geen prijs op de aanwezigheid van Nani, die vervolgens de benen nam naar Sporting. "Ik hou van Manchester United", stelt hij in gesprek met The Guardian. "Maar ik had goede redenen om op huurbasis te vertrekken. Ik moest en zou meer spelen, om weer mezelf te worden. Ik was het kwijt."

Wedden

Meer odds

"Bovendien kende Van Gaal me niet en had hij ook niet echt trek om me te léren kennen. Het was voor mij zaak om zo snel mogelijk weer aan spelen toe te komen. Ik ben blij dat het bij Sporting goed gaat."

De 28-jarige Nani is dit seizoen uitstekend op dreef voor de Portugese club. In 23 wedstrijden scoorde hij al acht keer. Op Old Trafford wordt de roep om een rentree van Nani bij Manchester United steeds luider. "Ik weet het niet", houdt hij de boot af. "Van Gaal heeft niets van zich laten horen. Ik pas niet in zijn systeem. Het heeft weinig zin om terug te gaan als Van Gaal zo blijft spelen."