Marsman ook na degradatie in de fout: De scheidsrechter zou erop letten

Marsman ook na degradatie in de fout: "De scheidsrechter zou erop letten"

Gepubliceerd: dinsdag 10 maart 2015 om 15:35di 10-03-2015 om 15:35

Nick Marsman zit niet in de lekkerste fase van zijn carriere. De doelman van FC Twente verloor eerder in het seizoen al zijn basisplaats aan Sonny Stevens en maakt nu zijn minuten bij Jong FC Twente in de Jupiler League, waar hij maandagavond schuldig was aan de enige treffer tegen NEC (0-1). 

Marsman kreeg het doelpunt om de oren uit een hoekschop, maar volgens de Tukker zelf trof hem geen blaam. "Bij drie of vier corners daarvoor houdt (Navarone, red.) Foor mij vast en blokkeert hij mij", legt hij uit aan FOX Sports. "Toen kon ik geen kant op en dat gaf ik aan bij de scheidsrechter. Hij zou erop letten, maar dat heeft hij volgens mij niet gedaan", treurt Marsman. 

"Bij de goal kwam hij op me aflopen om me te blokkeren. Daar moet ik misschien wat slimmer in worden. Dan moet ik hem misschien een tik geven, zodat ik vrij kan komen. Maar hij was slimmer dan ik", vervolgt de sluitpost. Zodoende ging koploper NEC er met de drie punten vandoor in Enschede en bleef Marsman met een rotgevoel achter. "Het voelt lekker om weer negentig minuten te spelen, maar het is dan wel zuur als je onnodig verliest door een cornerbal."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws