'FC Kopenhagen wil aanvaller én FC Twente uit lijden verlossen'

'FC Kopenhagen wil aanvaller én FC Twente uit lijden verlossen'

18-03-2015 07:42
1

FC Twente kan na dit seizoen afscheid nemen van Kasper Kusk, daarmee kan het weer een overbodige speler van de loonlijst schrappen. De aanvaller heeft het niet waar kunnen maken in Enschede, toch ziet FC Kopenhagen in hem een welkome versterking.

De 23-jarige Kusk kwam vorig jaar over van Aalborg BK, dat zes ton ontving voor de achtvoudig international. Bij FC Twente heeft hij zich echter niet kunnen onderscheiden. Ondanks de matige prestaties ziet FC Kopenhagen het wel zitten in de voorhoedespeler. De Deense topclub heeft het management van Kusk laten weten dat men hem na dit seizoen wil overnemen, meldt het Algemeen Dagblad.

Kusk kwam in totaal vierhonderd minuten in actie in de Eredivisie, daarin kwam hij niet tot scoren en leverde hij geen enkele assist. De aanvaller kwam ook nog twee keer in actie in de Europa League en twee keer in het bekertoernooi, ook in die duels was hij bij geen enkele goal betrokken. Voor Jong FC Twente was hij twaalf keer actief in de Jupiler League, daar was hij goed voor drie treffers en een assist.

De tweebenige aanvaller tekende in 2014 een contract tot de zomer van 2018, met voor FC Twente een optie om de verbintenis met een jaar te verlengen. Wat de vraagprijs van de Tukkers is, is nog niet bekend.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie