Feyenoord-trainer blijft hopen op clubtopscorer Kazim-Richards
Rotterdammers stuiten op koploper

Feyenoord-trainer blijft hopen op clubtopscorer Kazim-Richards

18-03-2015 21:22
3

Fred Rutten gaat er vanuit dat hij zondag in de topper tegen PSV een beroep kan doen op Colin Kazim-Richards. De aanvaller van Feyenoord moest de laatste wedstrijden in de competitie aan zich voorbij laten gaan vanwege een blessure, maar verscheen woensdag weer op het trainingsveld van het trainingscomplex Varkenoord, meldt AD/Sportwereld.

De international van Turkije werkte nog apart van de spelersgroep zijn oefeningen af, maar de verwachting is dat hij vrijdag weer voluit mee kan trainen met de A-selectie. De spits is er veel aan gelegen om in actie te komen tegen PSV, dit om uitzicht te houden op een definieve plaats in de selectie van het nationale elftal van Turkije dat spoedig een kwalificatiewedstrijd speelt tegen Oranje.

Indien Kazim-Richards toch niet inzetbaar blijkt te zijn moet Rutten een keuze maken tussen Anass Achahbar, Elvis Manu of Mitchell te Vrede. De fysiek sterke Turkse spits was dit seizoen al goed voor tien treffers in de Eredivisie. Feyenoord kan zondag weer een beroep doen op Jean-Paul Boëtius, hij is hersteld van een enkelblessure. Sven van Beek is weer inzetbaar na het uitzitten van zijn schorsing.