Cambuur breekt contract van clublieveling en kaartenpakker open
"Gaan er vanuit dat die jongens naar een andere club vertrekken"

Cambuur breekt contract van clublieveling en kaartenpakker open

25-03-2015 13:21
5

SC Cambuur gaat langer door met aanvaller Bartholomew Ogbeche. Dat bevestigt technisch manager Marcel Keizer aan Voetbal International. De Nigeriaan zal tot medio 2016 onder contract staan bij de geelhemden.

De dertigjarige Nigeriaan kwam halverwege vorig seizoen transfervrij naar Leeuwarden en maakte zich direct onsterfelijk door te scoren tegen aartsrivaal sc Heerenveen. Dit seizoen was hij tot dusver goed voor twaalf treffers en daarmee is hij clubtopscorer. Qua aantal gepakte kaarten behaalt Ogbeche ook een hoge score. Dit seizoen kreeg hij al zeven keer een gele kaart en eenmaal moest hij met rood het strijdtoneel verlaten.

Eerder deze week werden de contracten van Calvin Mac-Intosh en Furdjel Narsingh verlengd. Lucas Bijker, Wout Droste en Mohamed El Makrini zijn zo goed als zeker bezig aan hun laatste maanden in het noorden. "Wij hebben hen een aanbieding gedaan, maar die hebben ze afgewezen. Dus we gaan er vanuit dat die jongens naar een andere club vertrekken", zegt Keizer, die vanaf aankomend seizoen aan het roer staat bij FC Emmen.