Van Marwijk en Eijkelkamp verbinden zich aan eredivisionist in nood

Van Marwijk en Eijkelkamp verbinden zich aan eredivisionist in nood

Gepubliceerd: vrijdag 27 maart 2015 om 10:31vr 27-03-2015 om 10:31

Bert van Marwijk en René Eijkelkamp zijn tot het einde van het seizoen verbonden aan Go Ahead Eagles. De twee clubiconen zullen als klankbord voor de technische staf fungeren.

Dat meldt de eredivisionist vrijdag via de officiële kanalen. "Ik zal regelmatig de club gaan bezoeken om de helpende hand toe te steken", vertelt Van Marwijk op de clubsite. "Ik ben hier ooit begonnen en nog altijd supporter van Go Ahead. Waar ik de spelers en de staf maar kan helpen om die mooie club in de eredivisie te houden, zal ik dat doen."

Dennis Demmers, interim-trainer na het ontslag van Foeke Booy, is blij met de ontwikkeling. "We hebben het over twee geweldige persoonlijkheden, grootheden die fantastisch bij onze club passen. Dat wij nu gebruik kunnen maken van hun grote ervaring is voor iedereen goed: voor mij, voor de spelers en voor de club. Daar kunnen we alleen maar trots op zijn."

Zo denkt voorzitter Edwin Lugt er ook over. "Wij zijn er van overtuigd dat hun actieve betrokkenheid iedereen binnen en rond de club een positieve impuls zal geven."

Go Ahead is inmiddels afgezakt naar de zeventiende plaats in de Eredivisie. De achterstand op de veilige vijftiende plaats, nu bezet door Heracles Almelo, bedraagt twee punten. Nummer zestien NAC Breda is de laatste weken echter op dreef, waardoor de vooruitzichten voor Go Ahead momenteel niet best lijken. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws