Afsluitende training Oranje voor cruciaal duel duidt op aantal verrassingen
Hiddink deelt hesjes uit

Afsluitende training Oranje voor cruciaal duel duidt op aantal verrassingen

27-03-2015 13:10
25

Het Nederlands elftal werkte vrijdag rond 12:00 uur de laatste training af in de aanloop naar de cruciale EK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije. Het afsluitende partijtje leverde een aantal verrassingen op.

Guus Hiddink, die kan kiezen uit een selectie van 24 volledig fitte internationals, deelde op het veld van Quick Boys in Katwijk hesjes uit aan elf spelers, die waarschijnlijk in de basis starten tegen de Turken. Oranje treedt zaterdagavond naar alle waarschijnlijkheid in een 4-3-3-formatie aan.

Jasper Cillessen is de doelman en heeft Gregory van der Wiel, Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi en Daley Blind van rechts naar links voor zich. Jordy Clasie is samen met Nigel de Jong het slot op de deur en voor het duo staat Wesley Sneijder. Ibrahim Afellay start in de basis als linkervleugelaanvaller, aan de andere kant staat Luciano Narsingh. De twee buitenspelers moeten spits Klaas-Jan Huntelaar voeden.

Wellicht verklapt de bondscoach vrijdag op de training iets van zijn concrete bedoelingen. Hij geeft vrijdagmiddag ook nog een persconferentie in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk, de vaste verblijfplaats van Oranje in Nederland.

Vermoedelijke opstelling Oranje:Cillessen; Van der Wiel, De Vrij, Martins Indi, Blind; Clasie, De Jong, Sneijder, Narsingh, Huntelaar, Afellay.