Ik ga dit van mijn leven nooit meer vergeten, dit zijn geweldige herinneringen

"Ik ga dit van mijn leven nooit meer vergeten, dit zijn geweldige herinneringen"

Gepubliceerd: maandag 6 april 2015 om 17:55ma 06-04-2015 om 17:55

NEC ging maandagmiddag met een lichte kater en bierbenen op bezoek bij FC Oss. Daar werd het kampioensfeestje nog even verlengd, met een 1-2 zege.

Na afloop van het duel was de euforie opnieuw groot. Niet alleen om de zege. Tom Daemen beseft dat hij de afgelopen dag een historisch feest heeft meegemaakt bij NEC. "Ik ga dit van mijn leven nooit meer vergeten. Het feest, de huldiging, de busrit. Allemaal echt fantastisch. Dit zijn geweldige herinneringen", aldus de middenvelder tegen Omroep Gelderland. "Het is nu overal foto's en video's vandaan halen om alles nog eens te bekijken."

"Knap dat we hier in Oss toch nog winnen. Het zit nu ook een beetje mee. Maar chapeau voor het team dat we dit zo binnen slepen. Het was wel zwaar. Dit was een andere voorbereiding dan op een normale wedstrijd, door alle festiviteiten. Maar we hebben toch weer wat adrenaline en spanning opgebouwd. We willen nog heel wat records breken, we liggen daarvoor nog helemaal op koers."

Ook Paco van Moorsel had na afloop een brede glimlach op zijn gezicht. NEC won in de laatste minuut met 1-2 van Oss. "Het was zeker niet makkelijk. Het zat vrij kort op de festiviteiten die we hebben gehad. Ik voelde het nog wel in de benen, ja. We bleven lang in de wedstrijd en dan winnen we hem ook nog. Een kampioensploeg, zeggen ze dan. Knap dat we toch nog winnen."

"Het was lang geleden dat ik in de basis stond. Ik weet niet wat er na dit seizoen gaat gebeuren. Ik ben in de zomer transfervrij. Ik sta overal voor open, ook voor NEC. Voor de rest kan ik er nog niet zoveel over zeggen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws