Opmerkelijke onthulling van NAC-aanwinst: Wist niet eens dat NAC bestond

Opmerkelijke onthulling van NAC-aanwinst: "Wist niet eens dat NAC bestond"

Gepubliceerd: zaterdag 11 april 2015 om 09:40za 11-04-2015 om 09:40

NAC Breda heeft anderhalf seizoen de beschikking over Divine Naah, een toptalent uit de stal van Manchester City. De bijna twintigjarige middenvelder is volgens Robert Maaskant 'een ster in wording'.

Naah is een Ghanese voetballer en belandde in de winterstop bij NAC. "Ik wist niet dat NAC bestond, toen ik te horen kreeg dat zij interesse hadden. Ik kende de club totaal niet. Nog nooit van gehoord. Getwijfeld heb ik niet, daarom heb ik mij voor 18 maanden laten verhuren", onthult Naah in gesprek met BN/De Stem. Inmiddels speelde Naah in vijf competitiewedstrijden van de Bredase formatie mee, waarvan vier als basisspeler.

"Het is belangrijk om minuten te maken en in beeld te komen voor het nationale elftal. Pas als ik international ben, kan ik in de Engelse competitie spelen. De regels zijn streng daar", weet de voetballer van City. In Ghana zijn er veel grote spelers actief. "Bijna iedereen wil spits worden en de doelpunten maken. In Ghana is dat anders", geeft de middenvelder wat achtergrondinformatie. "Bijna niemand wil in de verdediging of aanval spelen, omdat je dan minder de bal hebt."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws