Ajax-beul mag het laten zien in jacht op Feyenoord: Hij verdient een kans
"Vier punten is best veel"

Ajax-beul mag het laten zien in jacht op Feyenoord: "Hij verdient een kans"

23-04-2015 18:18
2

Uros Djurdjevic staat vrijdagavond in de spits bij Vitesse in de uitwedstrijd bij ADO Den Haag. De Serviër vervangt de geschorste topscorer Bertrand Traoré.

Djurdjevic moest het tot dusver vooral doen met invalbeurten en scoorde dit seizoen nog maar één keer. Dat was wel de winnende in het treffen met Ajax (1-0). "Hij verdient een kans. Ik heb alle vertrouwen in hem", zegt trainer Peter Bosz donderdag op de clubsite van Vitesse.

Vitesse mist door blessures en ziekte verder Arnold Kruiswijk, Piet Velthuizen, Kelvin Leerdam en Renato Ibarra. Keeper Velthuizen is behoorlijk ziek geweest. Hij trainde deze week weer volledig mee, maar is nog niet fit genoeg voor de selectie.

De club uit Arnhem staat vierde en hoopt nog op de derde plek die rechtstreeks toegang biedt tot deelname aan de Europa League. De nummer vier moet Europees voetbal via de play-offs afdwingen.

Het gat met nummer drie Feyenoord is vier punten. Bosz: "Vier punten is best veel. Het enige wat wij kunnen doen is elke wedstrijd proberen te winnen en dan kijken wat andere ploegen doen. Verder vooruitkijken of rekenen heeft weinig zin. We moeten van ADO winnen en dat wordt zeker niet gemakkelijk."