Vertrouwen in Rotterdam: Laten we er dan maar gelijk een goed feestje van maken

Vertrouwen in Rotterdam: "Laten we er dan maar gelijk een goed feestje van maken"

Gepubliceerd: woensdag 29 april 2015 om 21:53wo 29-04-2015 om 21:53

Rick Kruys denkt dat de supporters van Excelsior niet meer hoeven te vrezen voor de degradatiezone. De middenvelder gaat uit van een goede afloop in het voordeel van de Rotterdammers. Met nog twee duels te gaan is de voorsprong op nummer zestien NAC Breda drie punten.

Excelsior had zich een goede dienst kunnen bewijzen door in de slotfase een 2-1 voorsprong vast te houden tegen een tiental PSV'ers. Desondanks gingen de Eindhovenaren met een 2-3 overwinning aan de haal. "Het lijkt iets structureels. Dit is de derde keer dat het gebeurt, dat is frustrerend", doelt Kruys tegenover Voetbal International op het uit handen geven van een wedstrijd in de slotfase.

"We moeten daarom even bij elkaar gaan zitten", vervolgt de oud-speler van FC Utrecht. "In de rust hoorden we dat Go Ahead Eagles en NAC Breda verloren hadden. We wilden de uitslagen ook weten. Dat gaf zeker een bepaalde rust. Heel gek misschien, maar ik had ook wel verwacht dat Heracles bij NAC zou winnen. Mijn gevoel liet me niet in de steek."

Met nog twee wedstrijden op het programma heeft Excelsior handhaving in eigen hand. "Utrecht-uit en AZ-thuis. Als we zo spelen als tegen PSV kunnen we zelf ook nog punten halen in die wedstrijden." Voor Kruys blijft het duel met Utrecht bijzonder. "Dat blijft speciaal. Bovendien is het de eerste keer dat ik terugkeer in De Galgenwaard. Laten we er dan maar gelijk een goed feestje van maken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws