Guidetti maakt zich onmogelijk en komt niet meer voor in 'transferplannen'

Guidetti maakt zich onmogelijk en komt niet meer voor in 'transferplannen'

Gepubliceerd: zaterdag 9 mei 2015 om 14:58za 09-05-2015 om 14:58

Het blijft onrustig rondom John Guidetti. De aanvaller heeft een aflopend contract bij Manchester City en is een gewilde aanvaller, gezien de interesse van een groot aantal andere clubs, maar heeft nog geen keuze gemaakt. Celtic rekent niet meer op een langer verblijf van de Zweed in Schotland. Momenteel speelt Guidetti op huurbasis bij Celtic.

De manager van Celtic, Ronny Deila, zegt dat Guidetti geen deel meer uitmaakt van zijn (transfer)plannen. Deila is al bezig met 'een leven na Guidetti' en heeft zo zijn zegje klaar. "Ik denk niet dat hij zelf weet wat hij wil gaan doen. Wij zitten er vrij kalm in, in deze situatie", geeft de manager aan in gesprek met Daily Mail.

"Als hij bij ons wil blijven, moet hij bij me komen en zeggen dat hij ook daadwerkelijk wil blijven. Als dat niet het geval is, dan schakelen we door en proberen we iemand anders te strikken. Ik heb Guidetti in februari al verteld dat ons aanbod van tafel was en dat hij het ons moest vertellen als hij van gedachte zou veranderen. Het is niet zo dat ik het echt móet weten, want ik maak mijn eigen plannen. En dat zijn plannen zonder hem", aldus Deila. Ook Feyenoord deed Guidetti al een aanbod.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws