'Leuk om terug te zijn in Nederland, bij Ajax, dat is weer een tijdje geleden'

'Leuk om terug te zijn in Nederland, bij Ajax, dat is weer een tijdje geleden'

Gepubliceerd: donderdag 14 mei 2015 om 15:39do 14-05-2015 om 15:39

Clarence Seedorf was woensdagavond weer even op de Nederlandse velden te bewonderen. De voormalig middenvelder van onder meer Ajax, Real Madrid en AC Milan droeg het shirt van de Suriprofs in het duel met Jong Ajax. 

Ondanks zijn drukke agenda maakte Seedorf graag tijd om aanwezig te zijn bij het benefietduel. "Ik vind het altijd leuk om terug te zijn in Nederland, bij Ajax", aldus de oud-international, die in juni 2014 werd ontslagen als trainer van AC Milan en sindsdien nog niet bij een nieuwe club in dienst is getreden. "Ik heb weer heel veel oude vrienden ontmoet en dat is altijd leuk bij dit soort momenten. Straks zal ik Japie Stam weer even zien, dat is ook weer een tijdje geleden."

"Ik heb afgelopen maanden regelmatig meegedaan aan benefietwedstrijden. Als het ruim op tijd bekend is, wordt het ingeboekt. Je helpt organisaties die zich keihard inzetten voor goede doelen, dus dat is altijd goed. Het is ook een manier voor mij om fit te blijven", adus Seedorf tegenover FOX Sports. "Ik speel hier en daar wedstrijdjes en ik ben druk genoeg met leuke dingen."

Het duel tussen de Surinaamse sterspelers en Jong Ajax eindigde in een 2-1 overwinning voor Seedorf en co.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws