Krul, Janmaat en Anita zien sprookjesachtig einde van het seizoen in Engeland
Schitterend verhaal in Engeland

Krul, Janmaat en Anita zien sprookjesachtig einde van het seizoen in Engeland

24-05-2015 18:03
1

Newcastle United heeft zich op het nippertje gehandhaafd in de Premier League. De Nederlands getinte ploeg van manager John Carver boekte op de slotdag dan eindelijk een overwinning, tegen West Ham United: 2-0.

Moussa Sissoko en Jonas Gutiérrez zorgden er met hun doelpunten in de tweede helft voor dat de 'Magpies' net boven de degradatiestreep eindigen. Het doelpunt van de Argentijn was zéér speciaal, nadat bij hem in september 2014 teelbalkanker werd geconstateerd. Uitgerekend Gutiérrez zorgde ervoor dat Newcastle zijn Premier League-abonnement met een jaar verlengd.

Wedden

Meer odds

Tim Krul, Daryl Janmaat en Vurnon Anita stond bij de thuisclub in de basis. Siem de Jong bleef op St. James' Park aan de kant. De ploeg van Carver was de afgelopen weken door een serie nederlagen steeds dieper in de problemen gekomen, maar redde zich op de valreep.

 

Wát een SPROOKJE! Jonas Gutierrez won dit jaar de strijd tegen kanker en scoort zojuist op de laatste speeldag van het seizoen voor Newcastle United, dat daardoor in de Premier League blijft! WOW!

Posted by Voetbalprimeur on zondag 24 mei 2015