Transfervrij: deze spelers zijn komende zomer op te pikken bij Go Ahead Eagles

Transfervrij: deze spelers zijn komende zomer op te pikken bij Go Ahead Eagles

Gepubliceerd: maandag 1 juni 2015 om 16:15ma 01-06-2015 om 16:15

Het einde van het seizoen nadert en alle clubs in de Eredivisie hebben te maken met aflopende contracten. VoetbalPrimeur presenteert een overzicht van alle spelers die na dit seizoen transfervrij zijn. Deze keer alle spelers van Go Aheah Eagles die tegen het einde van hun contract zitten.

Marnix Kolder
Het is niet bekend wat de toekomst nog brengt voor Kolder. De spits en routinier speelt inmiddels al vier seizoenen voor Go Ahead. Het contract van Kolder is formeel opgezegd.

Xandro Schenk
Naast Van Ooijen is ook de optie in het contract van Xandro Schenk niet gelicht. Schenk was dit seizoen een van de basisklanten bij Go Ahead.

Jules Reimerink
Reimerink keerde begin dit seizoen weer terug bij Go Ahead. De vleugelspeler speelde in 2009, op huurbasis, ook al voor de club uit Deventer en vertrok het seizoen daarop naar het Duitse Energie Cottbus. De optie in het contract van Reimerink is nog niet gelicht.

Lars Lambooij
De optie in het contract van Lambooij is nog niet gelicht. De middenvelder speelde dit seizoen achttien wedstrijden voor de hoofdmacht. 

Sander Duits
Duits kwam dit seizoen 23 wedstrijden in actie voor Go Ahead. De middenvelder kwam in de zomer van 2014 over van RKC Waalwijk.

Beloften

Mawouna Amevor
Amevor mag uitkijken naar een nieuwe club. De rechtsback, die in 2013 overkwam van FC Dordrecht, speelde dertien competitiewedstrijden.

Puck Postma
Het is niet bekend of Go Ahead verder gaat met Postma. De jongeling speelde zeventien wedstrijden namens de beloften en heeft in zijn contract nog een optie open staan voor twee extra seizoenen. 

Aflopend huurcontract

Naast alle spelers die transfervrij op te pikken zijn, zijn er ook spelers die beschikken over een aflopend huurcontract en terugkeren naar hun club. Onderstaand de namen die hieronder vallen.

Mickey van der Hart
Van der Hart keert weer terug naar Ajax, maar het is de vraag of de goalie nog een toekomst heeft in Amsterdam. Van der Hart beging dit seizoen een curieuze fout, uitgerekend tegen zijn broodheer Ajax.  De Amsterdammers overwegen om Van der Hart ook komend seizoen te verhuren.

Glynor Plet
Plet werd de afgelopen transferperiode op huurbasis overgenomen van het Belgische Zulte Waregem. De verwachtingen waren hooggespannen bij Plet, maar de spits kon het in Deventer niet waarmaken. Plet heeft bij Zulte Waregem nog een contract tot medio 2017.

Wesley Verhoek
Verhoek keert vooralsnog terug naar Feyenoord. De buitenspeler werd in de winterstop gehuurd vanuit Rotterdam, maar kon geen potten breken. Verhoek speelde vijftien Eredivisie-wedstrijden en wordt in verband gebracht met NAC Breda. Bij Feyenoord heeft Verhoek een contract tot medio 2016.

Lesly de Sa
De Sa werd dit seizoen gehuurd van Ajax, waar hij onder contract staat tot medio 2016. Bij Go Ahead beleefde De Sa vaker wel dan niet een off-day. De Ajacied wordt nu gelinkt aan een club uit Slowakije en is in beeld bij Willem II.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws