PSV in één klap drie keepers en hevige concurrentiestrijd tussen zes goalies rijker
Zes keepers maken kans op plek onder de lat bij (Jong) PSV

PSV in één klap drie keepers en hevige concurrentiestrijd tussen zes goalies rijker

02-06-2015 07:44
7

PSV is in één klap drie keepers rijker geworden. Luuk Koopmans werd door de kampioen van FC Oss overgenomen, terwijl Przemyslaw Tyton terugkeert na een huurperiode bij het Spaanse Elche en Nigel Bertrams een blessure achter zich heeft gelaten.

Het Eindhovens Dagblad weet dat Tyton mag uitzien naar een andere club, ondanks het feit dat hij tot medio 2016 onder contract staat in Eindhoven. Voor de overige PSV-keepers breekt een flinke concurrentiestrijd aan. Koopmans moet Jeroen Zoet en Remko Pasveer voor zich dulden, maar mag in de voorbereiding wel aansluiten bij de eerste selectie.

Wedden

Meer odds

Dat geldt niet voor Nigel Bertrams, die start bij Jong PSV. Ook Jesse Betrams, zijn broer, is actief bij het beloftenelftal. Het ziet er sterk naar uit dat Koopmans de voorkeur krijgt boven het tweetal en zijn wedstrijden gaat keepen in het beloftenelftal van PSV. Mogelijk mogen de gebroeders Bertrams verhuurd worden. Zoet gaat overigens binnenkort met PSV om tafel om te evalueren en zijn toekomst te bespreken.