'PSV verlangt wederom 'vorstelijke vergoeding' en heeft Mexicanen op radar'

'PSV verlangt wederom 'vorstelijke vergoeding' en heeft Mexicanen op radar'

Gepubliceerd: donderdag 4 juni 2015 om 07:43do 04-06-2015 om 07:43

PSV is druk bezig met het vormgeven van de selectie voor komend seizoen. De Eindhovenaren willen als kampioen doorpakken, al zijn er nog wat vraagtekens. Komt Nicolas Isimat-Mirin, wordt Karim Rekik overgenomen, blijven Georginio Wijnaldum en Jetro Willems en wie zijn mogelijke opvolgers voor vertrekkende spelers?

In het Eindhovens Dagblad wordt donderdag antwoord gegeven op al deze vragen. Een eerste bod op Isimat-Mirin werd afgewezen door AS Monaco, maar PSV laat het daar niet bij zitten. De Eindhovense club wil ook snel een deal hebben liggen met Rekik, anders kijkt het verder. Alternatieven zijn Diego Reyes van FC Porto en Hector Moreno van Espanyol.

PSV rekent op een langer verblijf van Bruma in Eindhoven, maar houdt rekening met een vertrek van Wijnaldum. Ook Marcel Ritzmaier en Oscar Hiljemark lijken hun laatste wedstrijd in het PSV-shirt te hebben gespeeld. Over Willems is er nog onduidelijkheid. Hij kan bijtekenen, mogelijk doet hij dat in augustus. Maar als hij vertrekt, wil PSV evenals bij de transfer van Memphis Depay een 'vorstelijke vergoeding' vangen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws