Aanvaller boekt succes na succes: 'Hoef niet direct terug naar Nederland'

Aanvaller boekt succes na succes: 'Hoef niet direct terug naar Nederland'

Gepubliceerd: donderdag 4 juni 2015 om 17:58do 04-06-2015 om 17:58

Leroy George bevindt zich momenteel in de bloei van zijn carrière. De aanvaller heeft in dienst van FK Qarabag Agdam, een club uit Azerbeidjan, de smaak meer dan te pakken. Na de landstitel werd ook de beker veroverd.

"Een fantastisch gevoel. Kampioen geworden, voor de tweede keer op rij. Ver gekomen in Europa. En nu de beker", zegt de oud-spits van FC Utrecht en NEC apetrots tegen Voetbal International. "Ik ben belangrijk geweest voor de ploeg, heb mijn goaltjes meegepikt en de nodige assists gegeven. Het was een heel lang seizoen, maar beter kun je niet afsluiten."

George leek met zijn ploeg te overwinteren in de Europa League, maar een arbitrale misser in het duel met Internazionale gooide roet in het eten. Het zou de eerste keer zijn dat een club uit Azerbeidjan de knock-outfase van een Europees toernooi behaalde.

De aanvaller krijgt alweer pijn in zijn buik als hij eraan denkt. "Dat deed wel even pijn. Zeker als je ziet dat Dnjepr vervolgens de finale haalt. Als die scheidsrechter geen fout maakt, dan waren wij doorgegaan. Maar wie had gedacht dat Qarabag zeven punten zou halen in de Europa League? Uiteindelijk overheerst de trots."

George is in het bezit van een aflopend contract. "Ik ga in de komende dagen met mijn zaakwaarnemer rustig de opties bekijken. Ik heb nu twee jaar in het buitenland gevoetbald, veel geleerd en gezien. Nee, ik hoef niet direct terug naar Nederland. Behalve nu dan, voor vakantie. Daar ben ik wel aan toe."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws