Update: 'PSV vlakbij handtekening voor 'behoorlijke transfer'; keuring volgt'

Update: 'PSV vlakbij handtekening voor 'behoorlijke transfer'; keuring volgt'

Gepubliceerd: donderdag 11 juni 2015 om 19:41do 11-06-2015 om 19:41

PSV heeft er zo goed als zeker een nieuwe speler bij. De zeventienjarige Nikolai Laursen staat op het punt om voor de Eindhovenaren te tekenen; hij heeft inmiddels de medische keuring ondergaan, zo meldt het Deense TV2.

Het zag er al even naar uit dat Laursen bij PSV zou tekenen. De jonge aanvaller moet ongeveer één miljoen euro kosten en helpt daarmee zijn huidige club Brondby IF uit de problemen. Die moesten vijftien miljoen Deense kronen bij elkaar zien te spelen. Omgerekend is één miljoen euro ongeveer tien miljoen Deense kronen. Daarmee krijgt Brondby de begroting sluitend.

Laursen en PSV moeten de laatste plooien in het contract nog gladstrijken, zo meldt het Deense medium, alvorens er een definitieve krabbel onder de deal kan worden gezet. Eerder op donderdag bracht PSV al het nieuws naar buiten dat het twee andere jongelingen heeft vastgelegd. Armando Obispo en Steven Theunissen, allebei centrale verdediger, werden gebonden.

Update 19:39 uur
In tegenstelling tot wat het Deense medium beweerde, heeft PSV de Deen nog niet gekeurd. Het Eindhovens Dagblad weet dat Laursen pas na het zetten van een handtekening wordt gekeurd. PSV is wel 'vlakbij de handtekening'. Er wordt gesproken van een 'behoorlijke transfer'.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws