Update: Willem II haalt transfervrije verdediger weg uit Limburg
Joppen en Ligeon in beeld bij Tricolores

Update: Willem II haalt transfervrije verdediger weg uit Limburg

15-06-2015 13:40
3

Ruben Ligeon en Guus Joppen zijn nadrukkelijk in beeld bij Willem II. Zij zijn de voornaamste kandidaten om Frank van der Struijk op te volgen als rechtsback.

Dat schrijft het Brabants Dagblad maandag. Volgens 'goede bronnen' heeft Ligeon een dezer dagen een gesprek in Tilburg. Het contract van Ligeon loopt nog een jaar door bij Ajax, maar zelf hoop hij te vertrekken. Het afgelopen halfjaar speelde hij op huurbasis voor NAC Breda.

Wedden

Meer odds

In een eerder stadium liet zaakwaarnemer Guido Albers tegenover VoetbalPrimeur weten dat Ligeon goed in de markt ligt. "Vijf clubs hebben belangstelling getoond", zei hij. "Ruben wil uiteraard naar de beste club, de club die het hoogst op de ranglijst staat. En Ajax gaat voor de best betalende club."

Joppen daarentegen heeft zijn club VVV-Venlo laten weten dat de kans zeer klein is dat hij zijn aflopende contract verlengt. Hij heeft aangegeven graag in de Eredivisie te willen voetballen.

Update 13:40: Willem II heeft zich volgens het Brabants Dagblad definitief verzekerd van de komst van Joppen. De verdediger komt transfervrij over van VVV en is in Tilburg de opvolger van Frank van der Struijk, die hoopt op een overstap naar het buitenland.