NAC heeft beet bij 'multi-inzetbare' routinier: Ik vond de sfeer hier altijd mooi
Verdediger tekent voor twee jaar in Breda

NAC heeft beet bij 'multi-inzetbare' routinier: "Ik vond de sfeer hier altijd mooi"

16-06-2015 10:30
5

NAC Breda heeft een akkoord bereikt met Michael Dingsdag over een transfer. De 32-jarige verdediger tekent in Brabant een contract hem voor twee seizoenen verbindt aan de degradant. 

Dat bevestigt NAC dinsdagochtend via de officiële kanalen. Dingsdag komt transfervrij over van het Zwitserse Grasshoppers. De voormalig speler van Vitesse en sc Heerenveen is verguld met zijn terugkeer in Nederland. "Ik heb een prima indruk en een positief beeld van de trainer en de club. Natuurlijk heb ik de reacties gezien na NAC-Roda JC van de supporters, de spelers en de trainers. Maar we moeten niet meer terugkijken, dat is geweest. Deze club moet weer vooruit", vertelt hij.

"Ik wil graag helpen om NAC er weer bovenop te krijgen. Als tegenstander vond ik de sfeer bij NAC altijd mooi om in te voetballen. Het is een authentieke club, het stadion zit altijd vol, ook in moeilijke tijden. Ik kijk uit naar die ervaring."

Trainer Robert Maaskant is blij met het binnenhalen van de routinier. "Michael kan op verschillende posities in de defensie uit de voeten. Daarnaast brengt hij natuurlijk een bak aan ervaring mee. Hij speelde al ruim 400 duels, zowel op het hoogste niveau in Nederland als in Zwitserland. Ik ben blij dat hij wil helpen om NAC terug naar de Eredivisie te brengen."