'Alleen Mourinho staat transfer van hondstrouwe speler naar rivaal nog in de weg'
Abramovich heeft al wel zijn akkoord gegeven

'Alleen Mourinho staat transfer van hondstrouwe speler naar rivaal nog in de weg'

17-06-2015 10:58
1

Chelsea-trainer José Mourinho zit Arsenal in de weg om Petr Cech vast te leggen. The Gunners willen deze week de deal met de Chelsea-keeper rondmaken, maar Mourinho werkt de club tegen.

Cech zelf wil graag naar Arsenal en eigenaar Roman Abramovich zal de 33-jarige speler niet tegenhouden, zo weet The Daily Mail te melden. Echter wil Mourinho niet een directe rivaal versterken. Mourinho zou veel liever hebben dat de Tsjechische doelman naar Paris Saint-Germain vertrekt, dat ook geïnteresseerd is. De Portugees heeft Arsenal gevraagd Alex Oxlade-Chamberlain of Theo Walcott in een ruildeal te betrekken, maar in dat voorstel ziet Arsène Wenger niets.

Ondanks het feit dat Cech, Abramovich en Arsenal klaar zijn om de transfer te beklinken, die de Engelse kampioen zo'n vijftien miljoen euro moet opleveren, moet Mourinho nog het groene licht geven. Toch heeft Arsenal er alle vertrouwen in dat de keeper de Londense oversteek gaat maken, gezien Abramovich achter de transfer staat. Cech staat al sinds 2004 onder contract op Stamford Bridge.