Tottenham-avontuur nog geen onverdeeld succes voor Vorm: Niet gewend

Tottenham-avontuur nog geen onverdeeld succes voor Vorm: "Niet gewend"

17-06-2015 19:20
0

Michel Vorm kende niet een al te gelukkig overgang naar Tottenham Hotspur. Waar hij bij zijn oude club Swansea City basisspeler was, daar zat de keeper in Londen vooral op de bank.

In de League Cup werd hij wel gebruikt, maar hij moest tot het laatst wachten voordat hij ook in de Premier League in actie mocht komen. Door een blessure van concurrent Hugo Lloris stond hij op het einde nog vier keer op doel.

"Alles was nieuw voor me", zegt de oud-keeper van FC Utrecht op de website van de club. "Maar gelukkig was iedereen aardig voor me en voelde ik me vanaf het begin meteen one of the guys. Dat ik uiteindelijk tot maar veertien wedstrijden kwam, was een beetje anders dan ik gewend was, maar uiteindelijk ben ik blij met de wedstrijden die ik heb gespeeld."

Als hoogtepunt van zijn korte Tottenham-carrière – Vorm kwam vorig jaar zomer bij de Londense club terecht – noemt de doelman zijn debuut op White Hart Lane. "Toen ik mijn warming-up draaide voor de wedstrijd tegen Nottingham Forrest, voelde ik een kriebel die ik niet snel meer zal vergeten."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie