Verdediger verkiest Cambuur boven België: Dat gaf voor mij de doorslag
Cambuur haalt verdediger

Verdediger verkiest Cambuur boven België: "Dat gaf voor mij de doorslag"

18-06-2015 12:44

Marvin Peersman is de nieuwe aanwinst voor SC Cambuur. De verdediger tekent in Leeuwarden een contract voor twee seizoenen met een optie op nog een jaar. De linksback is uitermate tevreden met zijn transfer.

"Ik kreeg echt de indruk dat Cambuur me wilde hebben", zegt de Belg op de website van zijn zaakwaarnemer Wasserman. "Dat geeft een prettig gevoel. Ook het technische verhaal dat de staf mij vertelde, sprak me erg aan."

Wedden

Meer odds

Peersman vertrekt transfervrij bij FC Dordrecht. Bij de degradant was hij een vaste waarde. "Er toonden best wel wat clubs interesse in mij, zowel uit de Eredivisie als uit de Belgische competitie. Het goede gevoel dat ik uiteindelijk aan de gesprekken met de staf van Cambuur overhield, gaf bij mij de doorslag.''

Na 81 wedstrijden in Dordtse dienst vertrekt hij naar het noorden van het land. "Ik denk dat ik goed bij deze club pas, zowel qua speelstijl als qua mentaliteit. Het is natuurlijk heel mooi als zo'n club bij mij terechtkomt. Het is bekend dat het voetbal in Friesland enorm leeft. Cambuur is een echte volksclub met een goede achterban."