Blessure bij Real-keeper goed nieuws voor AZ'er Esteban: Hij staat te trappelen
Keepersprobleem bij Gold Cup-deelnemer

Blessure bij Real-keeper goed nieuws voor AZ'er Esteban: "Hij staat te trappelen"

18-06-2015 14:51
1

Esteban Alvarado krijgt een mooie kans om zich in de kijker te spelen op de Gold Cup. De doelman, die deze zomer transfervrij vertrekt bij AZ, is de stand-in van Keylor Navas bij Costa Rica. Maar de keeper van Real Madrid is geblesseerd geraakt.

In de oefenwedstrijd tegen Spanje vorige week (2-1 verlies) kreeg Navas last van zijn achillespees. De 28-jarige Costa Ricaan heeft zich inmiddels weer gemeld bij zijn ploeg in Spanje. Dat is goed nieuws voor Esteban, die nu eerste keeper is bij het Midden-Amerikaanse land.

De goalie van AZ mag zijn doel verdedigen tijdens de strijd om het kampioenschap van Noord- en Midden-Amerika. "Esteban staat te trappelen, hij is altijd bereid een stapje extra te zetten en doet het prima", aldus bondscoach Paulo Wanchope volgens Voetbal International.

De interlandcarrière van Esteban is er één vol hobbels. In het verleden lag hij overhoop met de vorige bondscoach Jorge Luis Pinto en kreeg hij de publieke opinie tegen zich toen hij verzeild raakte in een pijnlijke affaire met zijn ex-vrouw.