Streppel klaagt over Vitesse, Ajax, AZ, Feyenoord en 'dunne' selectie
Trainer is niet blij

Streppel klaagt over Vitesse, Ajax, AZ, Feyenoord en 'dunne' selectie

23-06-2015 18:26
15

Jurgen Streppel heeft geen goed woord over voor het speelschema van volgend seizoen in de Eredivisie. Met name de start van de competitie is loodzwaar voor Willem II.

De nummer negen van het afgelopen Eredivisie-seizoen moet in de eerste fase van het seizoen vol aan de bak. "In de eerste vijf competitieronden komen wij vier clubs uit de top-vijf van vorig seizoen tegen: Vitesse, Ajax, AZ en Feyenoord", weet Streppel in gesprek met het Brabants Dagblad. "En daar zit NEC dan tussen. Op die wedstrijd komt dan meteen heel veel druk te staan."

De trainer van de Tilburgers kan een stuk positiever zijn over de huidige selectie. Willem II is zéér actief op de transfermarkt en staat op het punt Richairo Zivkovic, Lesly de Sa en Ruben Ligeon te huren van Ajax. Ook Dico Koppers van FC Twente is in aantocht.

Streppel bestempelt de Tilburgse spelersgroep niettemin als 'dunnetjes'. Nog lang niet alle posities zijn dubbel bezet. Vooral in de aanval is versterking welkom, na het vertrek van Samuel Armenteros, Ben Sahar en Charlton Vicento en de blessure van Terell Ondaan. Dat wordt deels opgelost door Zivkovic.