Nordfeldt meldt zich in Wales: De manager wil niet dat hij zich te zeker voelt

Nordfeldt meldt zich in Wales: "De manager wil niet dat hij zich te zeker voelt"

24-06-2015 14:15
1

De komst van Kristoffer Nordfeldt bij Swansea City is goed voor de concurrentiestrijd met Lukasz Fabianski. Dat zegt voormalig doelman van de club uit Wales Roger Freestone tegen de BBC.

"Deze aankoop voert de druk op Fabianski wel op", zegt Freestone over de oud-doelman van sc Heerenveen. "Nordfeldt zal een goede keuze blijken, want hij is niet voor niks keeper van de nationale ploeg van Zweden. Dit kan alleen maar goed zijn voor Swansea. De club heeft nu twee internationale keepers in de selectie die beiden voor een plek als eerste doelman willen gaan."

Swansea liet Gerhard Tremmel en David Cornell vertrekken. Beide keepers mogen hun heil ergens anders gaan beproeven. Fabianski kwam in mei 2014 over van Arsenal en werd meteen basiskracht toen Michel Vorm naar Tottenham Hotspur vertrok. "Hij heeft een geweldig seizoen gedraaid", is Freestone eerlijk. "Maar het is duidelijk dat de manager (Garry Monk, red.) niet wil dat hij zich te zeker voelt. Nordfeldt is een goede concurrent voor Fabianski."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast