'Feyenoord ziet talentvolle keeper vertrekken na bekendmaking derde doelman'
Feyenoord-keeper vertrekt

'Feyenoord ziet talentvolle keeper vertrekken na bekendmaking derde doelman'

26-06-2015 11:32
2

Feyenoord heeft de plek van derde keeper ook ingevuld en dat is slecht nieuws voor Tim van der Linden. De tweedejaars A-junior zat afgelopen seizoen al op de bank bij de Rotterdamse jeugdploeg en moet nu vertrekken. Hij heeft zich over laten schrijven naar hoofdklasser Jodan Boys.

Regio Rijnmond meldt dat Van der Linden de zoveelste keeper is uit de jeugdopleiding die niet doorbreekt bij het eerste. Voorgangers als Boy de Jong en Maarten de Fockert konden de verwachtingen in Rotterdam ook niet waarmaken en vertrokken. Omdat Feyenoord A-junior Kamil Miazek wel een kans geeft bij de hoofdmacht als derde keeper, is er voor Van der Linden geen plaats meer. Hij vertegenwoordigde een aantal Oranje-ploegen, waaronder Onder 17.

Miazek zit naast eerste keus Kenneth Vermeer en reservedoelman Warner Hahn op de bank bij Feyenoord. Van der Linden is het nieuwste talent dat Varkenoord verlaat. Naast de keeper vertrokken ook spelers Bram van Eijk, Ali Ulusoy, Robbert de Vos, Oussama Idrissi, Sem van der Pijl, Gilberto Silva, Omar el Baad en Rowdy van der Putten al.