Cambuur-captain verlaat Eredivisie voor avontuur in Denemarken

Cambuur-captain verlaat Eredivisie voor avontuur in Denemarken

01-07-2015 17:05
0

Mohamed El Makrini heeft een nieuwe club gevonden. De middenvelder, afgelopen seizoen onder contract bij SC Cambuur, gaat voor twee jaar aan de slag bij het Deense Odense BK. El Makrini (27) was transfervrij op te pikken. 

Odense meldt de transfer woensdagmiddag via de officiële kanalen. Jesper Hansen, sportdirecteur van de Deense formatie, spreekt van een 'ervaren middenvelder' die op 'vrijwel alle posities op het middenveld uit de voeten kan'. 

El Makrini speelde sinds 2011 voor SC Cambuur. Vorig seizoen was hij captain van de eredivsionist. Het was al even bekend dat de rechtspoot komend seizoen niet meer in Leeuwarden te bewonderen zou zijn. "Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging", vertelt hij op de clubsite van zijn nieuwe werkgever. Na vele jaren in Nederland hoorde ik van de plannen van Odense en die spraken me heel erg aan."

"Ik heb met veel mensen binnen de club gesproken en ik denk dat de stijl en filosofie goed bij mijn manier van spelen past. Ik ben hier gekomen om met Odense aan de weg te timmeren in de Deense competitie."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie