Heerenveen-flop tekent bij nieuwe club: 'Hij staat altijd op de juiste plaats'

Heerenveen-flop tekent bij nieuwe club: 'Hij staat altijd op de juiste plaats'

Gepubliceerd: maandag 6 juli 2015 om 10:35ma 06-07-2015 om 10:35

Thomas Dalgaard heeft niet lang zonder club gezeten. De 31-jarige aanvaller, wiens contract bij sc Heerenveen vorige week werd ontbonden, heeft zijn handtekening bij het Deense SonderjyskE gezet.

Dat meldt de club maandag in een bericht op de website. Dalgaard tekent voor twee seizoenen bij de club die vorig seizoen maar net boven de degradatiestreep eindigde. Volgens SonderjyskE was Dalgaard 'zeer gewild' op de markt. De club is dan ook trots dat er een akkoord is bereikt. "Hij heeft een zeldzaam goed vermogen om steeds op de juiste plaats te staan", reageert directeur Hans Jörgen Haysen.

"Hij scoort makkelijk en heeft het altijd goed gedaan in de belangrijke wedstrijden. Dat is een uitstekende aanvulling op het type speler dat we al in onze selectie hadden", aldus Haysen. "We krijgen met Dalgaard een speler die er vanaf de eerste dag kan staan. Hij is een geweldige aanwinst voor SonderjyskE."

Dalgaard bevestigt dat er meerdere clubs naar zijn diensten hengelden. "Ja, er waren een paar mooie opties, maar ik zag dat SonderjyskE de club was die me het graagst wilde. Ik kijk ernaar uit om het plezier in het voetbal weer terug te krijgen. Ik heb een hele goede eerste indruk van iedereen bij de club gekregen."

Bij Heerenveen kwam Dalgaard vorig seizoen tot slechts tien Eredivisie-optredens. Daarin wist hij geen enkele keer te scoren.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws