Balvirtuoos kan 'stap maken' en vertrekken bij Excelsior: Dat is een hoog podium

Balvirtuoos kan 'stap maken' en vertrekken bij Excelsior: "Dat is een hoog podium"

Gepubliceerd: dinsdag 7 juli 2015 om 15:06di 07-07-2015 om 15:06

De kans is aanwezig dat Excelsior één van de smaakmakers verliest. Jordan Botaka heeft zich in de kijker gespeeld bij het Zwitserse FC Sion. Hij zegt niet op voorhand 'nee' tegen een transfer.

Botaka weet van de interesse. "Daar is zover ik weet nog niets uitgekomen. Tot die tijd zit ik nog hier", stelt hij tegenover RTV Rijnmond. De buitenspeler denkt wel over de belangstelling na. "Ik heb het niet gelijk de deur uit gezet. Natuurlijk wil ik ook stappen maken."

"Ze spelen wel Europa League. Dat is een hoog podium waar ik mezelf kan laten zien", aldus de international van DR Congo. De interlands die hij onlangs afwerkte met dat land hebben hem veel opgeleverd. "Ik geniet er nog steeds van als ik er aan terug denk. Ik heb er ook hard voor getraind."

"Ik heb veel leuke dingen meegemaakt, maar ook dingen gezien die ik het liefst niet wilde zien. Ik heb de realiteit meegemaakt", aldus Botaka. "Het leven is daar totaal anders dan hier. Ik heb dingen gezien waar ik een traantje van moest laten."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws