'Eredivisie-ploeg' Go Ahead treft scherpe opponent: 'Kunnen dit gemakkelijk aan'
Heenwedstrijd eindigde in 1-1

'Eredivisie-ploeg' Go Ahead treft scherpe opponent: 'Kunnen dit gemakkelijk aan'

08-07-2015 20:10
4

Donderdagavond treden Ferencvaros en Go Ahead Eagles in een leeg stadion aan voor de return in de eerste voorronde van de Europa League. Voor de Hongaren is het de derde wedstrijd in acht dagen. Ferencvaros-trainer Thomas Doll heeft vertrouwen in de ontmoeting.

De vice-kampioen van Hongarije won afgelopen weekend de nationale Super Cup. Dat geeft energie, stelt de Duitse oefenmeester. "We zullen thuis ons eigen spel gaan spelen en dan creëren we altijd kansen. We missen natuurlijk het publiek, maar voor die prikkel moeten we zelf zorgen", beschouwde Doll voor tijdens een persconferentie. Wegens een UEFA-straf mogen er geen supporters aanwezig zijn bij de wedstrijd. 

"We hebben net de Super Cup gewonnen, dat geeft zoveel energie dat mijn jongens het drukke schema gemakkelijk aankunnen. Ik zie Go Ahead Eagles gewoon nog als Eredivisieploeg. En de Nederlandse competitie is een sterke. Dat het een goede ploeg is, hebben we in de heenwedstrijd kunnen zien."

Het heenduel, dat afgelopen week in de thuishaven van FC Emmen werd afgewerkt, eindigde in 1-1. Daarom zal Go Ahead in Hongarije minimaal één keer moeten gaan scoren.