Versterking voor ADO: 'Ik ben altijd fan geweest van de Nederlandse stijl'
Nederlander komt een jaar op huurbasis over

Versterking voor ADO: 'Ik ben altijd fan geweest van de Nederlandse stijl'

09-07-2015 14:05
2

Kenji Gorré was op donderdag voor het eerst te vinden op het trainingsveld van ADO Den Haag. Eerder deze week werd de vleugelaanvaller gehuurd van Swansea City, de club waar hij recentelijk voor drie jaar heeft bijgetekend.

De twintigjarige Gorré is de zoon van voormalig Feyenoord- en Ajax-middenvelder Dean Gorré. Toen hij vier jaar oud was verhuisde hij met zijn vader mee naar Engeland, die ging voetballen bij Huddersfield Town. "Ik verwacht dit jaar in Nederland veel te leren, ook over mezelf", vertelt Kenji Gorré aan Voetbal International. De transfer naar Den Haag is mede mogelijk gemaakt door John van Zweden, de mede-eigenaar van Swansea City die uit Den Haag komt.

Wedden

Meer odds

Bovendien speelde trainer Henk Fraser tijdens zijn voetballoopbaan een paar jaar samen met Dean Gorré bij Feyenoord. "De verschillen tussen het Engelse en Nederlandse voetbal zijn groot", weet de nieuwe Haagse aanwinst te vertellen. "Hoewel ik een Engelse opleiding genoot, ben ik altijd fan geweest van de Nederlandse stijl. Ik denk zelfs dat die stijl beter bij mij past."

"Aan de gesprekken met de trainer hield ik een goed gevoel over. Hij weet op welke posities ik het beste kan presteren, op de vleugels of een meer centrale rol. De eerste indrukken van ADO Den Haag zijn goed. De club is ambitieus, net als ik. Het moet een mooi seizoen kunnen worden", besluit Gorré.