Ik wil graag laten zien dat ik van waarde kan zijn voor Feyenoord
"Volgens mij ging dat best goed"

"Ik wil graag laten zien dat ik van waarde kan zijn voor Feyenoord"

10-07-2015 14:02
1

Kamil Miazek is sinds dit seizoen de derde doelman van Feyenoord. In Rotterdam, waar hij sinds de zomer van 2012 speelt, probeert de jonge Pool vooral te genieten.

De achttienjarige Miazek maakte afgelopen zondag zijn officieuze debuut voor Feyenoord. "Volgens mij ging dat best goed", blikt hij tevreden terug op de clubsite. "Het waren maar 35 minuten, maar die smaken natuurlijk wel naar meer."

"Ik heb het hier hartstikke naar mijn zin. Het trainingskamp (in het Oostenrijke Seefeld, red.) is voor mij ideaal om de groep nog beter te leren kennen. Ik lig op een kamer met Warner Hahn, met hem praat ik veel over voetbal en keepen in het bijzonder. Uiteraard zoek ik ook de jongens met wie ik vorig seizoen in A1 speelde vaak op."

Miazek, die onlangs werd beloond met een nieuw, tweejarig contract, merkt dat het niveau hoog ligt. "Zeker ook bij de keepers. Ik wil graag laten zien dat ik van waarde kan zijn voor Feyenoord. Ik besef dat de concurrentie voor de positie onder de lat groot is, maar ik ga de strijd aan."