NAC blijft concreet voor speler van Manchester City en kan putten uit flink budget

NAC blijft concreet voor speler van Manchester City en kan putten uit flink budget

Gepubliceerd: donderdag 16 juli 2015 om 11:53do 16-07-2015 om 11:53

NAC Breda gaat er alles aan doen om na één seizoen in de Jupiler League terug te keren in de Eredivisie. Dat gaat gebeuren met het hoogste spelersbudget, mede mogelijk gemaakt door Adnane Tighadouini.

De aanvaller stapte onlangs over naar Malaga uit Spanje en leverde NAC een aardig transferbedrag op. Mede daardoor kan NAC het spelersbudget voor aankomend seizoen van 2,2 miljoen euro naar 2,5 miljoen euro laten stijgen, meldt Voetbal International.

"Natuurlijk is er vaak een verband tussen de financiële middelen en de sportieve prestaties, maar er zijn ook altijd uitzonderingen. Onze ambitie is uiteraard om direct weer te promoveren, maar we leggen ons niet de druk op van het moeten halen van het kampioenschap", zegt algemeen directeur Justin Goetzee.

Een andere degradant, Go Ahead Eagles, moet het doen met 1,3 miljoen euro. NAC heeft bijna het dubbele budget en is dan ook de gedoodverfde titelfavoriet. De Bredanaars zijn nog in gesprek met Manchester City over Divine Naah, die mogelijk wederom wordt gehuurd. City wil liever dat Naah op een hoger niveau speelt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws