'Overmars boort Arsenal-link opnieuw aan en denkt aan sensationele transfer'

'Overmars boort Arsenal-link opnieuw aan en denkt aan sensationele transfer'

19-07-2015 17:03
32

Marc Overmars hoopt na Yaya Sanogo opnieuw een speler van Arsenal naar Ajax te halen. Wojciech Szczesny, doelman van The Gunners, is in beeld.

Dat meldt The Daily Mail zondag. Overmars heeft volgens de boulevardkrant geïnformeerd naar de Poolse keeper, die door de komst van Petr Cech en aanwezigheid van David Ospina op een zijspoor dreigt te belanden in het Emirates Stadium. Daar hoopt de technisch directeur van Ajax van te profiteren, in een huurconstructie óf koopconstructie.

De poging uit Amsterdam komt voort uit het dreigende vertrek van Jasper Cillessen naar Manchester United. De geruchten rond de Oranje-international (26) steken de laatste dagen steeds vaker de kop op, ondanks dat David De Gea nog altijd niet naar Real Madrid is vertrokken.

Het is niet bekend of Szczesny wel oren heeft naar een transfer naar Ajax. In eerste instantie lijkt hij van plan te willen vechten voor zijn plek onder de Londense lat, ook als Petr Cech 'gewoon' fit is. Ajax nam deze week al Sanogo op huurbasis over van Arsenal.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie